Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Växtbaserad mat för stora och små
GastroMerit

Växtbaserad mat för stora och små

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
GastroMerit

Kurser som passar dig i offentlig verksamhet

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet och här hittar du kurser för dig och din personal. Kursledarna är handplockade för sin förmåga att lära ut och inspirera. Här utbildas proffs av proffs.
Det här är en inspirerande heldagskurs för dig som vill servera mer växtbaserad mat till unga och vuxna gäster med höga krav och som kanske är ovana vid vegetarisk mat. Kursen innehåller både praktiska och teoretiska moment och leds av kokboksförfattaren och dietisten Sara Ask.

Den här kursen är full av färg, smak och mättande mat. Du får lära dig hur du med till synes enkla och prisvärda livsmedel kan laga näringsrik och god vegansk/växtbaserad mat. Det blir många tips och konkreta redskap att ta med hem till verksamheten.

I kursens teoretiska del fokuserar vi på hur barn eller andra ovana matgäster generellt fungerar när det kommer till mat, hur deras smaksinne utvecklas och hur du med hjälp av den kunskapen kan hitta trick i matlagningen som kan göra dem mer nyfikna på att prova den växtbaserade maten och successivt öka sin repertoar. Du lär dig också om barns näringsbehov, översatt i konkret mat.

Kursen vänder sig till dig som arbetar i storkök inom offentlig eller privat verksamhet med störst fokus på skola eller lunchrestauranger. 

Kursinnehåll

  • Praktisk matlagning med färgglad vegoinspiration
  • Konkreta tips för mer matglädje
  • Kunskap om var i den växtbaserade maten näringen finns, alltså näringslära översatt i vanlig mat

Kursledare: Sara Ask 

Sara har bland annat skrivit kokböckerna "Mera Vego" och "Ännu Mera Vego", samt "Det goda livet" tillsammans med kocken Tareq Taylor. Hon har också skrivit faktaböcker om mat, till exempel "Första hjälpen vid matbordet - om barns näringsbehov, matkrångel och smakfavoriter".

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.