Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Framgångsrikt ledarskap

Kursinformation

Längd: 3 dagar

Pris: 9 550 kr exkl. moms

Boka
  
Stockholm
 
10-11/11 och 7/12 2021   
   
Umeå   
nya datum kommer  
   
Tid: 09:00 - 16:00

Läs mer

Inspiration

Möt våra kursledare: Unn Berry

Unn Berry är kursledare på tre av GastroMerits utbildningar, Ny som chef, Framgångsrikt ledarskap och Grundläggande presentationsteknik. Vi har träffat Unn och ställt 5 snabba frågor om henne och utbildningarna.
Att vara ledare är en svår konst där omgivningen ställer höga krav på dig och din förmåga. Under den här tredagarsutbildningen får du nya ledarskapsverktyg vilket ger dig ökat självförtroende i rollen som chef. Du får också göra en beteendestilsanalys för att få en bättre förståelse för dina egna styrkor och utmaningar i ditt ledarskap.

Är du chef eller ledare för en restaurang-, café-, hotell- eller köksverksamhet? Vill du bli bättre på att engagera och inspirera dina medarbetare att prestera bättre? Då är det här en kurs för dig.

Ledarskapsutbildningen sträcker sig över tre heldagar med olika moment. Du kommer bland annat att få göra en DISC-analys. Beteendestilsanalysen ger dig tips och råd för hur du ska anpassa ditt ledarskap så att du ska kunna känna dig trygg och säker i att leda andra. Du får även bättre förståelse för vilka egenskaper som är avgörande i ditt ledarskap.

Under kursen ligger fokus på att du ska få med dig konkreta metoder och ledarskapsverktyg för att kunna utveckla ett operativt och affärsmässigt ledarskap. Du skapar förståelse för hur en grupp fungerar och framför allt hur dina egna styrkor och utmaningar påverkar ditt ledarskap.

Efter genomgången kurs kommer du att ha utvecklat din förmåga att leda grupper och fått ett ökat självförtroende i rollen som chef. Du vet hur du ska agera för att engagera och inspirera människor att prestera bättre och du har ökat din förståelse för konsekvenserna av ditt handlande som chef. Du behärskar ett antal konkreta ledarskapsverktyg och kan tillämpa dem i din vardag

Kursen vänder sig till dig som är chef eller ledare och vill förstärka ditt ledarskap och din förmåga att leda grupper professionellt och trovärdigt.

Kursinnehåll

 • Hur nöjda kunder och medarbetare påverkar det finansiella resultatet

 • DISC-analys
 • Förståelse för mig själv och andra
 • Att leda olikheter
 • Motivation
 • Målstyrning
 • Coachande ledarskap
 • Feedbackverktyg
 • Delegera
 • Effektiva möten
 • Skapa vinnande team – Hemuppgift med redovisning dag 3
 • Praktiska situationsövningar
 • Handlingsplan

Kursledare: Fia Westerberg

Kursledare Fia Westerberg är vd och ägare av Service Academy Scandinavia, ett av Sveriges främsta företag inom ledarskap och serviceutveckling. Fia är expert på att utveckla individer och organisationer och att skapa en långsiktig, bestående servicekultur som förbättrar kundernas resultat och konkurrenskraft.

Kursledare: Unn Berry

Unn Berry har lång erfarenhet av, och ett brinnande intresse för utveckling av människor och organisationer. Hennes specialistområden är utbildning och utveckling inom service och ledarskap i syfte att hjälpa företag att stärka sin servicekultur och därigenom även sin konkurrenskraft. Unn arbetar också med utbildningar inom grundläggande pedagogik och presentationsteknik för bland annat interna handledare och instruktörer.

Fler utbildningar med kursledare Unn Berry

GastroMerit

Nyhet! Grundläggande presentationsteknik

Med både teori med praktiska övningar får du under denna kurs de färdigheter som behövs för att genomföra olika typer av presentationer och ökar tryggheten i att stå inför en grupp.
GastroMerit

Ny som chef – Tvådagars chefsutbildning

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal.

Fler utbildningar med kursledare Fia Westerberg

GastroMerit

Ny som chef – Tvådagars chefsutbildning

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal.

Se alla ledarskapsutbildningar

GastroMerit

Ledarskapsutbildningar hos GastroMerit

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.