Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Kurs – Ledarskap och gruppdynamik

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 3250 kr exkl moms
Boka

Stockholm   19/9 2018
    22/11 2018
    19/2 2019
    14/5 2019

I kursavgiften ingår även kurslitteraturen "Att skapa effektiva team".

GastroMerit

Kurs – Konflikthantering och konsten att hantera svåra samtal

Här får du aktivt träna på de färdigheter som krävs för att genomföra svåra samtal och skapa beredskap för konflikthantering. Kursen bygger på upplevelsebaserat lärande.
En kurs i ledarskap och gruppdynamik för att lära dig förstå vad som händer i din arbetsgrupp och varför, när det funkar bra och när det inte funkar så bra. Kursen utförs som en workshop för chefer som vill förstå gruppdynamik och bli mer flexibla ledare.

Utifrån ökad förståelse arbetar vi med metoder och verktyg för hur du kan motivera och inspirera din arbetsgrupp till att ta ansvar och samarbeta mer effektivt.

Kursen i ledarskap och gruppdynamik gör att du får insikt i vad som händer i din arbetsgrupp och varför. Vi jobbar med skillnaden mellan chefskap och ledarskap och hur du, utifrån det, applicerar olika ledarstilar med utgångspunkt från det som händer i gruppen. Kursdagen ger dig kunskap att utveckla din kommunikation, till exempel att ge och ta emot feedback, för att leda en grupp genom stress och frustration.

Under utbildningen arbetar du tillsammans med andra chefer i branschen för att lära och inspireras av deras erfarenheter och insikter.

Kursen i ledarskap och gruppdynamik vänder sig till dig som arbetar som chef och vill få kunskap och ökad insikt i betydelsen av gruppdynamik för att utvecklas som ledare.

Kursinnehåll

  • Ledarskapets olika roller
  • Chefskap vs ledarskap
  • Kommunikation och feedback
  • Gruppdynamikens betydelse

Kursledare: Eva Hamboldt

Eva är organisationskonsult med 20 års erfarenhet från arbete med strategisk kommunikation, organisationsutveckling och ledarutveckling. Eva utbildar och stöttar arbetsgrupper och organisationer genom utvecklingsprocesser och förändringsprocesser, i syfte att maximera effektivitet och välmående. Eva genomför såväl workshops kring kommunikationsteknik, konflikthantering och gruppdynamik som håller föreläsningar och kurser kring ledarskap. Hon arbetar även med medarbetar- och chefscoaching. Eva är bland annat certifierad handledare i UGL©, instruktör för Klart Ledarskap© samt specialiserad inom NeuroLedarskap.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.