Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Matinspiration i New York

Kursinformation

Längd: 5 dagar
Pris: 28 900 kr

GENOMFÖRD


Datum för resan:

18-22 maj 2018

GastroMerit

Bilder från mat- och inspirationsresan till New York, maj 2017

Den 20 maj 2017 reste 22 deltagare till New York för att under fem intensiva dagar uppleva vad en världsmetropol som New York kan bjuda på för mat- och dryckesinfluenser.
Följ med på en intensiv kulinarisk upptäcktsresa till New York! Du får besöka såväl klassiska som helt nyöppnade restauranger och uppleva en mix av all världens mat tillsammans med andra matälskare.

Nu upprepar vi succén från 2017 och arrangerar ännu en matresa till New York. 

Under den här resan kommer du att få besöka våra guiders handplockade favoritrestauranger i New York. Vi siktar även på att kunna boka in ett besök på en stjärnkrog.

Du kommer att få prova olika typer av street food och besöka härliga barer och roof tops. Det blir även intressanta inspirationsbesök i kombination med trendspaningar.

Du kommer få förslag på aktiviteter att utföra på egen hand liksom en lång lista med förslag på restauranger att besöka, för självklart har vi lämnat plats i programmet för att du kan njuta av New York på det sätt du vill.

I programmet ingår fyra gemensamma middagar och två luncher samt 2 frukoster. En förmiddag och en eftermiddag och sista dagen fram tills det är dags att åka till flygplatsen är planerad egentid.

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på trender och som söker inspiration för att utvecklas i din yrkesroll.

Tips inför resan

Vi tar oss fram till fots, med tunnelbana och ibland med buss, så ta med bekväma kläder och skor!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.