Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Vinresa till Champagne

Kursinformation

Längd: Tre nätter och fyra dagar

Pris: 23 490 kr ex moms
FULLBOKAD

Datum för resan:
5-8 september 2018

Detta ingår:
Flyg t/r Stockholm-Paris, boende (del i dubbelrum), transport från Paris till Reims, transport på plats i Champagne, samtliga måltider ink. viss dryck till middag, besök hos minst 6 olika Champagneproducenter, teoripass med Totte Steneby och egentid att vandra lite i vackra Reims.

Inspiration

Totte Steneby

Totte Steneby är prisbelönt sommelier som bland annat vunnit Nordiska Mästerskapen i Sommellerie. Idag jobbar han som dryckesansvarig på Portal, en av Stockholms nya restauranger som snabbt blivit en favorit bland stadens uteätare. Vi träffade Totte för att höra mer om tänket bakom dryckesmenyn, planerna framåt och vad han själv inspireras av.
Du som följer med på vår vinresa till Champagne kommer att få besöka en värld av härliga bubblor och otroliga smaker! Med på resan till Frankrikes lyxiga vindistrikt har vi den prisbelönta sommelieren Totte Steneby. Han delar med sig av både kunskap och erfarenhet under resans gång.

I den berömda vinorten Champagne i Frankrike kommer du att få lära dig om processerna som förvandlar världens mest bortskämda pinot noir, pinot meunier och chardonnay-druvor till Champagne.

Vi besöker platserna där druvorna växer och utforskar det vackra landskapet. Självklart blir det provningar av den lyxiga drycken. Totte Steneby leder resan och kommer även att hålla i en kortare utbildning om Champagne.

Guide på resan: Totte Steneby

Totte Steneby är prisbelönt sommelier som bland annat vunnit Nordiska mästerskapen i sommelierie. Han är examinerad Advanced Sommelier av Court of Master Sommelier i London. Till vardags arbetar han som dryckesansvarig på restaurang Portal i Stockholm. Totte har flertalet svenska och internationella åtaganden, bland annat för den brittiska tidningen Decanter.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.