Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Vinresa till Sydafrika

Kursinformation

GENOMFÖRD

Längd: 
20-26 januari 2018

Pris: 24 900 kr exkl moms

5 dagar, 4 övernattningar.

I priset ingår:

Resa, boende, del i dubbelrum, 4 frukostar, 4 middagar, 4 luncher, vinprovningar och transport på plats. Det kommer att finnas möjlighet att boka enkelrum mot tillägg.

GastroMerit

Nyhet! Vinresa till Champagne

Du som följer med på vår vinresa till Champagne kommer att få besöka en värld av härliga bubblor och otroliga smaker! Med på resan till Frankrikes lyxiga vindistrikt har vi den prisbelönta sommelieren Totte Steneby. Han delar med sig av både kunskap och erfarenhet under resans gång.
Upptäck fantastiska Kapstaden och Stellenbosch under sju dagar. Vinprovningar och gastronomiska upplevelser i spektakulära omgivningar utlovas.

Sydafrika är ett populärt resmål för vinintresserade. De utsökta vingårdarna ligger tätt med dramatiska berg som kuliss. Här är produktionen av kvalitetsviner stor och vingårdarna tar gärna emot intresserade besökare.

Vår resa börjar i Stellenbosch som räknas som hjärtat i det sydafrikanska vinlandet. Hit åker vi med buss direkt från flygplatsen i Kapstaden. Vi checkar in och fräschar upp oss lite efter den långa flygresan. Efter lunch har vi vårt första besök på en vingård där du kommer att få njuta av flera goda viner i en fantastisk miljö.

Under dagarna som följer kommer vi att besöka flera vinproducenter varje dag. Du får lära dig mer om vintillverkning och självklart smaka på goda viner från varje gård vi besöker. Det finns även tid för att åka på en halvdags safari för dig som vill.

På resans tredje dag åker vi till Kapstaden där vi kommer att äta smakrika sydafrikanska rätter och dricka gott på några av stans många restauranger. Även här blir det besök hos producenter och vinprovningar.

Resan vänder sig till dig som jobbar med mat och vin och vill utvecklas inom detta område.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.