Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Webbutbildning - Ekologiska livsmedel
GastroMerit

Webbutbildning - Ekologiska livsmedel

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Denna webbutbildning tar ca 1 timme att genomföra, du kan närsomhelst pausa utbildningen och fortsätta vid senare tillfälle. 

Kursen är giltig i 60 dagar från köp.

Köp fler – få mer

10-19 utbildningar:
5% rabatt

20-49 utbildningar:
10% rabatt

50-99 utbildningar:
20% rabatt

Från 100 utbildningar:
30% rabatt

Går ej att kombinera med övriga kampanjer.

Kontakta oss på Gastromerit så hjälper vi dig:
gastromerit@martinservera.se

Vill du få en ökad kunskap om ekologiska livsmedel? Här besvaras frågor som hur man får ekonomi i inköpen och vilka fördelarna med eko är. 

För att de mål regeringen satt för ökad ekologisk produktion och konsumtion ska uppnås behövs ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Den här utbildningen är producerad med stöd från Jordbruksverket och är en insats inom ramen för den nationella livsmedelsstrategin.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig mer om ekologiska livsmedel. Den är även aktuell för politiker och tjänstemän som på olika sätt arbetar med livsmedelsfrågor.

Kursinnehåll

  • Vad är egentligen ekologiskt?
  • Vilka krav ställs för att ett livsmedel ska få kallas ekologiskt?
  • Vad krävs av en ekologisk lantbrukare?
  • Hur får man ekonomi i inköpen av ekologiskt?
  • Vad är fördelarna med att välja ekologiskt? 
Video

Här kan du se ett utdrag ur utbildningen

Information från LRF

Fakta

Fakta och rapporter om ekologisk produktion

Projektet Ökad svensk ekologisk produktion går ut på att samla och sprida marknadsfakta och ekonomiska kalkyler för dem som funderar på att ställa om till ekologisk produktion. Syftet är att öka andelen svenska ekologiska råvaror.
Fakta

Nationella branschriktlinjer för ekologisk produktion

För att reglerna för ekologisk produktion ska tillämpas på ett enhetligt sätt och bli tydliga att följa har branschen, på uppdrag av Jordbruksverket, arbetat fram nationella riktlinjer för ekologisk produktion.

Information från KRAV

Fakta

Låt grisarna beta och böka!

Det är bara 1 av 100 grisar som föds upp i Sverige som får komma ut och böka i jord och äta gräs. I EU-ekologisk produktion räcker det att grisarna får komma ut på en betongplatta.

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer


Inspiration

Håbo kommun tipsar: Två toppenbra kurser!

”Vi brukar använda GastroMerits kurser på lite olika sätt. Ibland går vi kurs på plats hos GastroMerit, ibland kommer kursen och föreläsarna hit till oss och ibland kör vi webbkurser. Vi har lite svårt att lämna köken, eftersom vi har verksamhet i stort sett varje dag”, säger Eric Carlsson, biträdande kostchef på Håbo kommun, Uppsala län.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.