Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Webbutbildning - Grunderna i restaurangekonomi
GastroMerit

Webbutbildning - Grunderna i restaurangekonomi

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Denna webbutbildning tar ca 2 timmar att genomföra, du kan närsomhelst pausa utbildningen och fortsätta vid senare tillfälle. 

Kursen är giltig i 60 dagar från köp.

Köp fler – få mer

10-19 utbildningar:
5% rabatt

20-49 utbildningar:
10% rabatt

50-99 utbildningar:
20% rabatt

Från 100 utbildningar:
30% rabatt

Går ej att kombinera med övriga kampanjer.

Kontakta oss på Gastromerit så hjälper vi dig:
gastromerit@martinservera.se

Denna kurs ger dig en grundläggande introduktion till hur man skapar en lönsam restaurang. Här får du lära dig att sätta rätt priser och se till att lyfta fram och sälja den mat och de drycker som bidrar mest till restaurangens lönsamhet.

För att driva en framgångsrik och lönsam restaurang är det inte tillräckligt med god mat och bra service. Det krävs också att intäkterna är större än utgifterna och att all den mat och dryck som restaurangen säljer är med och bidrar till restaurangens vinst. Att få intäkter och utgifter att gå ihop är en fråga om ekonomi.
Ju fler inom en verksamhet som har kunskaper inom ekonomi, desto större är möjligheterna att ha en god och stabil ekonomi.
Kursen vänder sig i första hand till dig som är krögare, restaurangchef, kökschef, hovmästare, barchef eller har budgetansvar för någon del inom en restaurangverksamhet. 

Kursinnehåll

  • Introduktion till restaurangekonomi
  • Ekonomiska begrepp
  • Budget och prognoser
  • Nyckeltal i restaurangbranschen
  • Kalkylering
  • Prissättning
  • Personalkostnader
  • Kunskapsprov – kursen avslutas med ett kunskapsprov

Detta krävs för att få ett kursintyg

För att bli registrerad som godkänd behöver du gå igenom hela kursen och klara kunskapsprovet med godkänt resultat. Du behöver inte gå igenom hela kursen vid ett och samma tillfälle. Du kan när som helst avbryta – och senare fortsätta där du slutade.

 

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.