Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Webbutbildning - Allergier och intoleranser för offentlig verksamhet
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för offentlig verksamhet

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Denna webbutbildning tar ca 3 timmar att genomföra, du kan närsomhelst pausa utbildningen och fortsätta vid senare tillfälle. 

Kursen är giltig i 60 dagar från köp.

Köp fler – få mer

10-19 utbildningar:
5% rabatt

20-49 utbildningar:
10% rabatt

50-99 utbildningar:
20% rabatt

Från 100 utbildningar:
30% rabatt

Går ej att kombinera med övriga kampanjer.

Kontakta oss på Gastromerit så hjälper vi dig:
gastromerit@martinservera.se

GastroMerit

Kurser som passar dig i offentlig verksamhet

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet och här hittar du kurser för dig och din personal. Kursledarna är handplockade för sin förmåga att lära ut och inspirera. Här utbildas proffs av proffs.
Med denna kurs håller du inom offentlig verksamhet dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med offentlig måltidsverksamhet, skola och förskola och som vill få grundläggande kunskaper om livsmedelsallergier och intoleranser.

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet.

Under kursen får lära dig att på bästa möjliga sätt bemöta och servera personer med allergier och speciella kostönskemål. Du får grundläggande kunskap om de vanligaste allergierna och intoleranserna, och får även lära dig säker livsmedelshantering. Du får dessutom en genomgång av EU-direktivet ”Informationsförordningen” som omfattar bland annat märkning av förpackad och oförpackad mat.

Kursinnehåll

  • Näringslära
  • Hälsotrender
  • Vanliga allergier och intoleranser
  • Allergener enligt EU-listan
  • Säker hantering av livsmedel
  • Beredning och servering
  • Specialkost
  • Menyplanering
Video

Här kan du se ett smakprov av kursen. Du får en inblick i vilka områden som berörs och vilka frågor som besvaras.

Detta krävs för att få ett kursintyg

För att bli registrerad som godkänd och få ditt kursintyg behöver du gå igenom hela kursen och klara kunskapsprovet med godkänt resultat. Du behöver inte gå igenom hela kursen vid ett och samma tillfälle. Du kan när som helst avbryta – och senare fortsätta där du slutade.

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer

Inspiration

Håbo kommun tipsar: Två toppenbra kurser!

”Vi brukar använda GastroMerits kurser på lite olika sätt. Ibland går vi kurs på plats hos GastroMerit, ibland kommer kursen och föreläsarna hit till oss och ibland kör vi webbkurser. Vi har lite svårt att lämna köken, eftersom vi har verksamhet i stort sett varje dag”, säger Eric Carlsson, biträdande kostchef på Håbo kommun, Uppsala län.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.