Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du vara 20 år eller äldre.
När jag bekräftar att jag är över 20 år accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Fler utbildningar med kursledare Mercedes Bachelet:
Vi rekommenderar
GastroMerit
Utveckla restaurangens servicenivå
Under denna kurs kommer vi att gå igenom vikten av att skapa en regisserad föreställning samt hur vi genomför den. Det gör vi för att vi ska kunna jobba mot målet att ha 100 % nöjda gäster och personal som ser en utveckling i sitt arbete och stannar med oss under längre period.
Skräddarsydd utbildning. Det här är en utbildning som lär ut grunderna i modernt service-, värdskap och matsalsarbete. Vi skräddarsyr ett upplägg för dig/er som passar er verksamhet och ert sätt att vilja arbeta för ett bra serviceskap. Servering är mer än att sätta tallriken framför gästen på restaurangen, arbetet bottnar i många regler och traditioner som ligger till grund för arbetet i den moderna matsalen.
God service handlar om att skapa en helhetsupplevelse för gästen, vilket är minst lika viktigt som att maten ska vara god och vällagad. Moment som genomförs av servicegivaren framför gästen förhöjer upplevelsen och är en förlängning av kökets arbete. Service handlar också om detaljer och förfinad prestation.
Under den här kursdagen varvas både teori och praktik. Vi går igenom hur du kan skapa en intressant upplevelse för gästen, genom att till exempel genomföra vissa moment vid bordet. Du får konkreta råd om hur du kan vässa servicedetaljerna för att skapa en förfinad prestation.
Du lär dig även baskunskaperna i matsalsarbete på restaurang och hur du kan uppnå en hög lägsta nivå, vilket skapar jämnhet i servicearbetet och bidrar till att lyfta kökets arbete.
Kursen i servicearbete vänder sig till dig som vill lära sig grunderna inom matsalsarbete och service för att skapa en totalupplevelse runt måltiden.
Kursinnehåll
Baskunskaperna i servicearbetet
Moment som lyfter gästens upplevelse
Så skapar du en hög lägsta nivå
Specifikt för en skräddarsydd utbildning
Alla i gruppen får samma kunskap samtidigt.
Gruppen får ett gemensamt förhållningssätt.
Med en gemensam grund blir det enklare att genomföra förändringar.
Sammanhållningen i gruppen stärks.
Upplägg med tid, datum, plats och antal anpassas efter era önskemål.
Plats: Vi kan vara på plats hos er eller i våra lokaler i Stockholm.
Kursledare: Mercedes Bachelet
Mercedes Bachelet är General Manager och sommelier för Adam/Albins restauranger i Stockholm, samt driver det egna restaurangkonsultbolaget Bachelet Consulting. Mercedes har arbetat i ledande positioner inom restaurang och hotell i cirka 20 års tid. Hon har bland annat arbetat för Mathias Dahlgren, Nobis Gruppen, F12 Gruppen med flera. Mercedes är också en flitigt anlitad föreläsare, konferencier, projektledare och jurymedlem som under sina år i branschen gjort allt från att nyöppna åtta restauranger, drivit vinbar, liksom projektlett stora matfestivaler. Hon brinner för service och värdskap, samt älskar planering.
Se alla service- och ledarskapsutbildningar
Vi rekommenderar
GastroMerit
GastroMerits service- och ledarskapsutbildningar
Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.