Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Kalkylering & Inventering

Vi gör det möjligt för dig att öka din lönsamhet, få full kontroll på din prissättning, ta kontroll över dina råvarukostnader och effektivisera din inventering!
Tjänster

Kalkyl & Recept

I tjänstens kalkyleringsdel, Kalkyl & Recept, får du full kontroll över kostnader och prissättning på dina menyer och maträtter. Genom att använda Martin & Servera Kalkyl & Recept kan du sänka dina råvarukostnader med 5%-10%.
Tjänster

Inventering

I tjänstens Inventeringsdel får du bättre koll på ditt lagervärde, kan minska svinnet och få kontroll på dina kostnader. Genom att använda Martin & Servera Inventering kan du halvera din inventeringstid och få tid över till annat.

Restauranger som använder Kalkylering & Inventering:

 • Sparar tid
 • Sänker sina råvarukostnader
 • Får kontroll på sin prissättning och skapar en mer lönsam meny
 • Minskar matsvinnet
 • Kan ta del av tusentals recept och lägga in egna
Video

Film - Kalkylering & Inventering

Kalkyl & Recept

 • Har du full koll på dina råvarukostnader?
 • Sätter du rätt pris på rätterna du serverar?
 • Vet du vilka rätter som är mest lönsamma i din meny?

Marginalerna i restaurangbranschen är små och det gäller att ha full kontroll på dina kostnader och din prissättning för att vara säker på att du tjänar de pengar du tänkte dig.

Fördelen med att kalkylera är du får full koll på dina råvarukostnader och din prissättning. Du kan sedan jobba med att förändra dina råvarukostnader genom att ändra mängder eller byta ut ingredienser samt simulera hur du ska prissätta rätten för att få den lönsamhet som du tänkt dig.

"Vilka rätter på menyn tjänar du mest pengar på? Med Kalkylering & Inventering hjälper vi dig att skapa en mer lönsam meny."

När du kalkylerat de rätter du serverar kan du sedan jämföra vilka rätter som är mest lönsamma och sätta en strategi för hur du kan öka försäljningen av dessa. En noggrant kalkylerad meny ökar lönsamheten för din restaurang. Så den tid det tar att kalkylera dina rätter är en riktigt bra investering.

Med Martin & Servera Kalkyl & Recept får du full kontroll. Här kalkylerar du dina rätter och får dina råvarukostnader uppdaterade när det sker en prisförändring.

Du kan enkelt skapa egna recept eller kopiera och justera något av de tusentals recept som kommer med i tjänsten.

Inventering

 • Hur många timmar lägger du på inventering i månaden?
 • Visste du att du kan halvera din inventeringstid genom att använda Kalkylering & Inventering?

Att inventera behöver inte vara krångligt. Med Martin & Servera inventering blir inventeringen snabb och enkel att jobba med. Genom att regelbundet inventera får du bättre koll på ditt lagervärde, kan minska svinnet och få kontroll på dina kostnader.

"Tycker du att det är krångligt att inventera? Hos oss kan du bygga upp dina lager automatiskt på två minuter."

Vi rekommenderar att du inventerar varje månad. Det är det enda sättet för dig att få ett fullständigt månadsresultat så att du vet hur det går för din verksamhet.

Genom att använda Martin & Servera Inventering kan du halvera din inventeringstid och få tid över till annat.

Du kan på några minuter automatiskt skapa dina inventeringslistor med det du handlat. Priserna är alltid uppdaterade vilket ger dig en korrekt och aktuell bild av hur mycket ditt lager är värt. Du kan självklart även komplettera din inventering med artiklar som du har köpt från andra leverantörer.

Priser

Tjänster

Abonnemangskostnader för Kalkylering & Inventering

 • Båda delarna i tjänsten Kalkylering & Inventering – 399 kr/månad och kundnummer
 • En av delarna i tjänsten, antingen Kalkylering eller Inventering – 209 kr/månad och kundnummer
Här kan du se en komplett prislista.

Anslut dig till Kalkylering & Inventering

Om du ansluter dig får du de första 30 dagarna gratis.
Därefter faktureras tjänsten månadsvis enligt ovan prislista, om inget annat sagts och det är endast en månads uppsägningstid. Gäller enbart dig som inte har tjänsten Kalkylering & Inventering samt inte testat tjänsten tidigare.
 
Om du inte har behov av tjänsten årets alla månader, till exempel om du bara inventerar en gång per år, eller driver säsongsverksamhet, kan du välja att endast abonnera när du behöver tjänsten (minimum 2 månader). Anslut dig när du vill få tillgång till tjänsten och meddela sedan när den ska stängas ner, information du lagt in sparas och fionns kvar nästa gång du kopplar på dig.

Kontakta oss

Kontakt

Ring supporten

Har du frågor? Ring oss, så hjälper vi dig. 
Öppet måndag - fredag 08:00 - 16:45

08-722 26 00
Kontakt

Chatta med oss


Öppet måndag - fredag 08:00 - 16:00

Öppna chat
Kontakt

Skriv till oss

Har du frågor? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i formuläret

Fler tjänster hos Martin & Servera

Premiumportalen

Premiumportalen – Vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.
Tjänster

Välkommen till Cheffle – Rekryteringstjänsten för restaurangbranschen

Att rekrytera personal tar tid. Det är många olika delar som ska falla på plats. Annonsen ska sticka ut, rätt kandidater ska hittas, alla steg i processen ska kommas ihåg. Med Cheffle får du hjälp med alla steg i din rekrytering.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.