Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Premiumportalen – Vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen

Logga in

Premiumportalen

Aktuella erbjudanden

Premiumportalen

Teckna en unik restaurangförsäkring

Söker du efter en försäkringslösning som är helt anpassad för dig som driver restaurangverksamhet? En försäkring med låg premie utan oväntade höjningar, som även ger dina besökare ett extra skydd? Som kund till Martin & Servera har du möjlighet att teckna en sådan försäkring, specialframtagen för dig som driver restaurang. Du hittar försäkringen i Premiumportalen.
Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.

Premiumportalen är tjänsten för dig som är kund hos Martin & Servera och är intresserad av de bästa avtalen branschen har att erbjuda. Vi förhandlar fram förmånliga avtal från omkostnadsleverantörer - allt från kortinlösenavtal och WiFi-lösningar till fettåtervinning – och du väljer själv vilka avtal du vill ansluta dig till.

Avtal kan vara krångliga och svårlästa, men vi på Premiumportalen hjälper dig både med själva avtalen och att komma igång.

Vill du läsa mer?LÄNK TILL RESTAURANGTJÄNSTER.SE TEST

Bli medlem

Premiumportalen

Bli medlem i Premiumportalen / Logga in

"På Grodan använder vi Securitas Direct, NetOnNet och kortinlösenavtalet hos Premiumportalen och sparar cirka 100 000 kronor per år. Vi valde även att gå med i Premiumportalen på vår andra enhet Operatören och där sänkte vi kostnaderna med cirka 40 000 kr på ett år. Jag kan starkt rekommendera Premiumportalen till kollegor i branschen då man definitivt sparar pengar!"

Dick Broström, Food & Beverage Controller på Grodan och Operatören

Våra erbjudanden

Premiumportalen

Lönsamhet

Att driva en lönsam verksamhet kan ibland vara en utmaning. Att på egen hand förhandla fram det bästa avtalet på kortinlösen kan vara riktigt utmanande, därför har vi gjort det åt dig!
Premiumportalen

Drift/vardag

Försäkringar, ekonomisystem, kassalösningar och mycket annat. När det gäller restaurangens dagliga drift finns det många beslut du måste ta. Vi har valt att förhandla avtal med en rad olika leverantörer för att hjälpa dig med de där vardagliga delarna som bara måste funka. Vilket gör att du inte behöver lägga tid på att förhandla med varje enskilt företag.
Premiumportalen

Hållbarhet

Att driva en hållbar restaurang är viktigt för vår miljö, för dina gäster och dig som arbetsgivare. Återvinning, grön el, matsvinn och certifiering är några av de områden där du kan använda dig av Premiumportalens färdigförhandlade avtal för att driva en ännu mer hållbar verksamhet.
Premiumportalen

Attraktiv arbetsgivare

Att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar en lång tid är en viktig del för att driva en framgångsrik verksamhet. Med hjälp av Premiumportalen och våra färdigförhandlade avtal kan du få hjälp med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.
Premiumportalen

Driva trafik/Öka försäljning

Skön musik, molnbaserade lösningar för bordsbokning och en kurs i hur du skapar merförsäljning. Det här är några av de delar vi har förhandlat fram konkurrenskraftiga avtal kring.

Vad kostar det?

Abonnemangskostnaden för Premiumportalen är 129 kr/månad och kök*.

Abonnemanget löper om 12 månader och kostnaden blir därmed 1 548 kr/år.

*En registreringsavgift på 490 kr tillkommer. Priserna är exklusive moms.

Läs mer

Tjänster

Kortinlösen

1600 av Martin & Serveras kunder använder redan vårt förmånliga kortinlösenavtal genom Swedbank. Vill du också ta reda på hur mycket pengar du skulle kunna spara genom att byta avtal? Vi hjälper dig med analysen och du får svar inom en arbetsdag.
Tjänster

Vinstoptimering

Rikard Lindqvist som driver Vinstoptimering AB är specialiserad på att hjälpa restauranger till ökad lönsamhet. Till ett förmånligt pris kan du som är kund till Martin & Servera boka en lönsamhetsanalys anpassad efter just din verksamhet.
Premiumportalen

Ökad lönsamhet för Bueno Taco med hjälp av Premiumportalen och Martin & Servera

Bueno Taco är snabbmatsrestaurangen i Alingsås som serverar mexikansk/amerikansk mat med en svensk touch. I ett steg för att se över kostnader och öka lönsamheten i sin verksamhet har de skaffat det kostnadseffektiva kortinlösenavtalet via Premiumportalen.

Fler tjänster hos Martin & Servera

Tjänster

Kalkylering & Inventering

Vi gör det möjligt för dig att öka din lönsamhet, få full kontroll på din prissättning, ta kontroll över dina råvarukostnader och effektivisera din inventering!
Tjänster

Välkommen till Cheffle – Rekryteringstjänsten för restaurangbranschen

Att rekrytera personal tar tid. Det är många olika delar som ska falla på plats. Annonsen ska sticka ut, rätt kandidater ska hittas, alla steg i processen ska kommas ihåg. Med Cheffle får du hjälp med alla steg i din rekrytering.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.