Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Teckna en unik restaurangförsäkring

Premiumportalen

Bli medlem i Premiumportalen / Logga in

Tjänster

Kortinlösen

1600 av Martin & Serveras kunder använder redan vårt förmånliga kortinlösenavtal genom Swedbank. Vill du också ta reda på hur mycket pengar du skulle kunna spara genom att byta avtal? Vi hjälper dig med analysen och du får svar inom en arbetsdag.
Tjänster

Vinstoptimering

Rikard Lindqvist som driver Vinstoptimering AB är specialiserad på att hjälpa restauranger till ökad lönsamhet. Till ett förmånligt pris kan du som är kund till Martin & Servera boka en lönsamhetsanalys anpassad efter just din verksamhet.
Söker du efter en försäkringslösning som är helt anpassad för dig som driver restaurangverksamhet? En försäkring med låg premie utan oväntade höjningar, som även ger dina besökare ett extra skydd? Som kund till Martin & Servera har du möjlighet att teckna en sådan försäkring, specialframtagen för dig som driver restaurang. Du hittar försäkringen i Premiumportalen.

Du som är kund till oss på Martin & Servera kan genom Premiumportalen ta del av branschunika färdigförhandlade avtal. Vi erbjuder bland annat en restaurangförsäkring som tagits fram i samarbete med Söderberg & Partners.

"Idag är det många restauranger som inte får teckna egna försäkringar. Med vår restaurangförsäkring kan vi erbjuda en lösning för dessa kunder då försäkringen är utformad som en gruppförsäkring."

Johan Granlund, Chef Restaurangtjänster hos Martin & Servera

Söderberg & Partners är Sveriges största försäkringsförmedlare med över 18 000 kunder och verksamhet i hela Norden. Försäkringsgivare till restaurangförsäkringen är Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag som grundades redan år 1866 och idag har en mycket stark position som marknadsledande sakförsäkringsbolag på Åland.

Restaurangförsäkringens innehåll

 • Egendomsförsäkring
  Denna del av försäkringen omfattar skador på maskiner, inventarier och lösöre upp till 1 000 000 kr, varor upp till 200 000 kr och vin och sprit upp till 30 000 kr.
 • Avbrottsförsäkring
  Detta betyder att du kan få ersättning om du tvingas hålla stängt, till exempel till följd av brand eller vattenskada.
 • Ansvarsförsäkring
  Om din restaurang skulle råka ut för skadeståndskrav får du hjälp att utreda om skadeståndsskyldighet föreligger. Är företaget skyldigt att betala skadestånd sköter W.R. Berkley förhandlingarna och talan vid rättegång samt betalar ut eventuellt skadestånd.

Även följande delar ingår:

Rättsskyddförsäkring, Förmögenhetsförsäkring, Kyl- och frysförsäkring, Överfallsförsäkring, Krisförsäkring, Epidemiavbrottsförsäkring, Kundolycksförsäkring, och Försäkring av gästers egendom.

Möjliga tillval

Grundförsäkringen kan kompletteras med tre olika tilläggsförsäkringar om så önskas. Följande tillägg finns att välja på:

 • Tjänstereseförsäkring
  Vid detta tillval så omfattas de anställda av försäkring vid resor i tjänsten.
 • Kollektiv olycksfallsförsäkring
  Detta tillval ger ersättning vid invaliditet. Det ger också kostnadsersättning för läkarvård och plötsliga oförutsedda olycksfall.
 • Sjukavbrottsförsäkring
  Om du väljer detta tillval har du skydd om din personal drabbas av olycksfall eller sjukdom som leder till en längre tids sjukfrånvaro.

Ladda gärna ner vår broschyr för att fördjupa dig i försäkringens olika delar.

Så får du ett prisförslag för din verksamhet

Som medlem i Premiumportalen har du möjlighet att få ett prisförslag på den skräddarsydda restaurangförsäkringen. Är du medlem i Premiumportalen så kan du direkt Gå till Premiumportalen och fylla i en offertförfrågan som finns att ladda ner på sidan. Vill du veta mer om Premiumportalen och/eller Restaurangförsäkringen så fyller du i Premiumportalen kontaktformulär så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.