Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Alla kampanjartiklar

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.


 

Utvalda kampanjer

Kampanj

Desserter & bakverk

Gör dina gäster lyckliga och erbjud något sött efter maten! Desserter och bakverk innehåller kolhydrater som hjälper hjärnan och kroppen att producera lyckohormoner vilket i sin tur bidrar till gästernas välmående. Lägg gärna lite tid på att sälja in både desserter och bakverk. Beställer en gäst i sällskapet är det lättare för övriga att haka på. Sötsaker ger välmående gäster och högre snittnota!
Kampanjperiod: 15/3 - 11/4 2021
Kampanj

För din uteservering

Våren närmar sig och det är hög tid att börja planera för uteserveringen. Vilken gäst vill inte njuta av den tidiga vårsolen med god mat och härlig dryck tillsammans med nära och kära? Vi lever i speciella tider och aldrig har det varit så efterlängtat att få vistas utomhus. Hos Martin & Servera hittar du allt du behöver för att skapa en härlig känsla för dina gäster. Vi erbjuder fina råvaror, törstsläckande drycker, hållbara engångsartiklar och rätt utrustning till din servering. Här finner du ett urval av produkter till kampanjpris!
Kampanjperiod: 15/3 - 11/4 2021
Kampanj

Hållbara val på kampanj

Det är aldrig försent att bidra till ett mer hållbart samhälle. Det är vår fasta övertygelse att du som handlar hos oss är en enormt viktig del i arbetet. Martin & Serveras hållbara sortiment erbjuder allsidiga val av färska råvaror, kolonial, drycker och non-food. Läs mer om vårt hållbara erbjudande.
Kampanjperiod: 15/3 - 11/4 2021
Kampanj

Påsktider

Efter en kall vinter är det dags att fira vårens ankomst och låta gästerna njuta av den goda påskmaten. Skäm bort dem med en härlig brunch, middag, kall buffé eller desserter. Erbjud gärna olika alternativ såsom att äta i restaurangen, på uteserveringen eller att ta med hem. Inför högtiden har vi laddat upp ett stort sortiment med traditionella kampanjvaror och artiklar som förenklar din vardag.
Kampanjperiod: 15/3 - 11/4 2021

Kampanjer och sortimentslistor

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Hållbarhet

Hållbara val

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Därför arbetar vi för att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt växer. Här har vi samlat artiklar som är ekologiska och miljömärkta, men även alla varor med etisk artikelmärkning. Märkningar som ingår är: EU-ekologiska varor, KRAV-märkta varor, MSC, ASC, UTZ Certified, Rain Forest Alliance, Fairtrade, Ethical Tea Partnership, Svanen, Bra Miljöval Falken, FSC Forest Stewardshop Council och EU-ecolabel. Läs mer om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Välj svenskt kött

Vi erbjuder ett brett utbud av svenskt kött, både konventionellt och ekologiskt som du enkelt hittar i vår e-handel. Du som är kund till oss är välkommen att kontakta din säljare som mer än gärna hjälper till att hitta svenska alternativ.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.

Bläddra i våra kampanjtidningar

Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Kampanjperiod: 29/3-16/5 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Smak & Inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 15/2-2/5 202

Bläddra i PDF

Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 8/3-2/5 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Skafferiet

Skafferiet är ett kampanjblad med fokus på skafferivaror och djupfryst.

Kampanjperiod: 8/3-2/5 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 8/3-2/5 2021

Bläddra i PDF

Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Nr 1, 2021
Kampanjperiod: 18/1-16/5 2021


Bläddra i PDF

Kampanj

Café & bageri

Café & bageri innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 22/3-30/5 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: 15/3-20/6 2021

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Missa inga nyheter

2023.10.31

Test 2023-10-31

Martin & Servera har sedan länge ett ambitiöst och övergripande klimatmål – att koncernens verksamhet ska vara klimatneutral senast 2030. Så när det gäller klimatarbetet i den egna verksamheten finns mycket på plats.
2023.07.03

Martin & Servera ökar ambitionerna med nya klimatmål

Martin & Servera sätter nya klimatmål som stödjer Parisavtalets 1,5 graders mål. I de ökade ambitionerna ingår arbetet med att ta fram vetenskapsbaserade klimatmål godkända av Science Based Targets Initiative.
2022.06.27

Nyhet - test A

Här skriver vi en ingress. Det ska inte vara några konstigheter.
2021.04.22

Sorundahallarna är bäst!

Detta är en ingress om hur bra sorunda är.
Alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.