Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Manualer & filmer

Här har vi samlat manualer och filmer. Med dem vill vi ge dig matnyttiga tips och upplysa om funktioner som underlättar för dig som kund.

Manualer

Hjälp

Kom igång

I denna PDF tar vi det från början - vi beskriver hur du får ett inlogg till e-handeln, förklarar hur du loggar in och går igenom några av funktionerna, såsom leverans- och orderkalendern samt betydelsen av några ikoner. 

Kom igång
Hjälp

Så här beställer du

Vi tar dig igenom de olika sätten att handla, förklarar skillnaden på "Köp" och "Beställ" och förklarar leveranskalendern.

Så här beställer du
Hjälp

Mina sidor

Här förklarar vi hur du administrerar behörigheter i e-handeln, ser dina senaste beställningar och ändrar kontoinställningar med mera.

Mina sidor
Hjälp

Inköpslistan och Favoriter

Du vet väl att du kan skapa egna inköpslistor i e-handeln samt lägga till produkter i Favoriter? Här förklarar vi hur du gör.

Inköpslistan och Favoriter

Filmer

Hjälp

Välkommen till nya hemsidan och e-handeln

I denna video går vi igenom lite funktioner på den nya hemsidan och e-handeln - hur och vart du söker, filtrering samt var du kan finna produkter.
Hjälp

Sökfunktionen och produkter

Hur hittar man produkter, vad är skillnaden mellan "Köp" och "Beställ" och vad är nytt? Svaren hittar du i denna korta video.
Hjälp

Orderkalendern och Mina sidor

Vill du veta vilka dagar du har leverans eller se dina tidigare beställningar? Under Mina sidor hittar du leveranskalender, lägga till användare och göra reklamationer bland annat. Vill du veta mer? Se denna korta instruktionsvideo.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.