Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Saltskola

I tre delar har du möjlighet att lära dig mer om salt för att få en ökad förståelse för vad saltet har för funktioner i såväl mat som i kroppen. Vår saltskola är framtagen i samarbete med vår leverantör av havssalt, som viger sitt arbete åt att hitta sätt att producera salt på effektiva och nytänkande sätt.

I första delen får du en genomgång av sex olika typer av salter, hur de tillverkas och när de passar att använda.

I andra delen berättar vi om vårt eget högkvalitativa salt som tillverkas och skördas i Storbritannien.

I tredje delen får du lära dig om fyra olika mineraler som återfinns i vårt salt som är nödvändiga för ett flertal vitala kroppsfunktioner.

Saltskola i tre delar

Kunskap

Typer av salt

Idag finns det en mängd olika salter som bistår med olika smaker och nyanser i maten. I första delen av vår saltskola går vi igenom sex olika typer av salt och när de passar att använda.
Kunskap

Martin & Serveras havssalt

I saltskolans andra avsnitt går vi in djupare på vårt eget havssalt som skördas i Storbritannien. Martin & Serveras havssalt är rent och mineralrikt och kan användas till alla möjliga recept som lagas i köket.
Kunskap

Havssaltet ger dig hälsofördelar

Tredje avsnittet av vår saltskola behandlar hur viktigt saltet är för vår hälsa. Utan salt går vi miste om ett flertal mineraler som är vitala för kroppens funktioner.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.