Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Enklare att göra klimatsmarta förändringar i menyn

Vi vill göra det lätt för dig att göra medvetna och hållbara val när du planerar din meny och beställer dina varor. Vi har nu uppdaterat vår e-handel med klimatpoäng per produkt, så du enkelt kan se olika produkters klimatpåverkan.
En hög poäng betyder att produkten har låg klimatpåverkan och du ser klimatpoängen direkt i produktkortet. Läs mer om det här.

För att göra det ännu enklare har vi nu lagt in klimatpoängen i statistikverktyget Selma. Du kan – helt utan kostnad – registrera dig som användare. Inte nog med att du får superkoll på dina inköp. Nu ligger klimatpoängen per inköpt artikel med i Eko-rapporten. Det gör att du kan jämföra och ranka varor baserat på deras klimatavtryck och på så sätt göra klimatsmarta förändringar när du planerar meny och inköp.
Publicerad2023-08-10

Mer om Selma statistik och klimatpoäng

Tjänster

Selma statistik

Selma statistik ger dig koll på inköpen. I tjänsten får du en helhetsbild över dina inköp och tar enkelt ut rapporter som passar dina behov. Selma är snabbt och tillgängligt, på det sätt du vill.
Nyhet

Martin & Servera lanserar klimatpoäng på alla livsmedelsprodukter

Nu blir det enklare att handla klimatsmart hos Martin & Servera. Från och med idag är alla våra produkter i kategorierna mat- och dryck märkta med en klimatpoäng. I samarbete med Consupedia, som byggt världens största databas för hållbarhetsinformation om livsmedel, blir klimatinformation lättillgängligt för våra kunder vid inköpstillfället.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.