Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera deltar i Järvaveckan

Den 9-17 juni 2018 arrangeras Järvaveckan, en mötesplats för alla som arbetar med integration, mångfald, social hållbarhet och jämställdhet. Syftet med Järvaveckan är att minska avståndet mellan makthavare och medborgare, med särskilt – men inte enbart – fokus på de boende i Järva. Genom att skapa direkta möten och samtal hjälper arrangemanget till att motverka utanförskap och öka valdeltagandet i förorterna. Arrangören är den ideella föreningen The Global Village.

Axel Johnson har valt att stötta Järvaveckan och The Global Village genom att bli en av deras huvudsponsorer under de kommande tre åren.

Lyssna gärna på Söndagsintervjun med initiativtagaren Ahmed Abdirahman (från inbördeskrigets Somalia till framtida makthavare i Sverige).

Under veckan deltar olika bolag inom koncernen tillsammans med Axel Johnson AB. Martin & Servera medverkar under avslutningsdagen, söndagen den 17 juni. Då kommer medarbetare att finnas på plats för att berätta om hur det är att arbeta på Martin & Servera och i vår bransch.

Dessutom pratar vi om hur viktigt det är för barn att äta nyttigt och röra på sig. Vårt samarbete med Generation Pep riktar sig direkt till konsumenter och passar bra i det här sammanhanget. Vi bjuder på hälsosamma snacks i form av raw food-bollar, frukt och juice och kör en tipstävling om barns matvanor och behov av rörelse. Förhoppningsvis får vi också möjlighet träffa en del journalister och politiker.

Vi syns på Spånga IP söndagen den 17 juni!
Publicerad2018-06-08

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.