Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Nu hittar du sortiment hos Grönsakshallen Sorunda, Fällmans kött och Fiskhallen Sorunda i Kalkylering & Inventering

Efterlängtad nyhet! Från 15 april har du som använder Kalkylering & Inventering möjlighet att koppla på sortiment och dina avtalspriser hos Grönsakshallen, Fällmans kött och Fiskhallen

Vi strävar hela tiden efter att utveckla Kalkylering & Inventering till att bli ett så bra stöd i vardagen som möjligt och det sker i nära dialog med användarna. Vi vet att en av de mest efterfrågade funktionerna, som sparar mycket tid, är att kunna se sortiment och priser också hos Grönsakshallen Sorunda, Fällmans kött och Fiskhallen Sorunda – tre bolag som också ingår i Martin & Servera-gruppen.

För att få tillgång till sortiment och dina avtalspriser hos Grönsakshallen Sorunda, Fällmans kött och Fiskhallen Sorunda går du in i tjänsten och väljer "Mina leverantörer". Där anger du kundnummer för respektive leverantör du vill ansluta. Följande dag har du tillgång till sortiment och priser Kalkylering & Inventering.

Här kan du läsa mer om Kalkylering & Inventering och även ansluta dig till tjänsterna:  https://blaweb.martinservera.se/utbildning-tjanster/kalkylering-inventering 

Publicerad2021-04-16
Tjänster

Kalkylering & Inventering

Vi gör det möjligt för dig att öka din lönsamhet, få full kontroll på din prissättning, ta kontroll över dina råvarukostnader och effektivisera din inventering!
Tjänster

Premiumportalen – avtal och tjänster som förenklar din vardag

Numera hittar du Premiumportalen under Restaurangtjänster.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.