Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Sponsring och samarbeten för julaktiviteter till behövande

Nyhet

Martin & Servera skänker årets julgåva till WaterAid

Vi på Martin & Servera vill tacka er kunder och leverantörer för året som gått och önskar God Jul och Gott Nytt År genom att skänka en julgåva till organisationen WaterAid.
Om oss

Stockholms Stadsmission

Vi stöttar Stockholms Stadsmission. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser såsom mat och kläder och till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla.
Nu i jultider stöttar Martin & Servera initiativ och aktiviteter runt omkring i landet som är kopplade till högtiden. Bedaröbaren, Musikhjälpen och Kompis Sverige är bara några av de som Martin & Servera skänker mat, engångsartiklar, julklappar och dryck till.

Året runt sponsrar Martin & Servera flera planerade aktiviteter som framför allt är kopplade storköks- och restaurangbranschen. Varje år tillkommer också nya både tillfälliga och långvariga sponsorskap. Exempel på detta är när Martin & Servera i somras sponsrade frivilligarbetare till branden i Ljusdal och när ett samarbete under 2017 slöts med Matmissionen för att rädda produkter som annars blivit svinn. Det senare är ett samarbete som växt, och till Matmissionens verksamheter i Stockholm och Västerås har Martin & Servera hittills under året skänkt drygt 43,5 ton produkter.

Denna jul ger Martin & Servera en julgåva till WaterAid i syfte att tacka kunder och leverantörer för året som gått och önska god jul och gott nytt år.

Under julen arrangeras dessutom många aktiviteter och initiativ i olika former och från flera håll. Martin & Servera sponsrar och samarbetar med en rad organisationer som står bakom dessa, bland annat Bedaröbaren, Stockholm Stadsmission, Kompis Sverige, Skrotens Café & Skeppshandel och Musikhjälpen.

Publicerad2018-12-20

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.