Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Våra egna varor

Våra egna varor heter Martin & Servera, Martin & Servera Premium, Martin Olsson, Formo, Destino, BAS och Kung kaffe. Gemensamt för våra egna varor är att det är produkter du bara hittar hos oss och som vi har tagit fram utifrån våra olika kunders behov.

Kunskap

Martin & Servera Premium – Noga utvalda delikatesser

Martin & Servera Premium är en serie kvalitetsprodukter för restauranger och storkök. Sortimentet är av riktigt hög kvalitet och god spårbarhet.
Kunskap

Martin & Servera – Smakrikt och prisvärt!

Det ska vara lätt att hitta bra produkter till bra priser. Martin & Serveras egna varumärke "Martin & Servera" består av drygt 780 noga utvalda produkter.
Kunskap

BAS

BAS är ett eget varumärke från Martin & Servera där vi har bra, trygga och prisvärda basprodukter – oavsett till vilken verksamhet du bedriver.
Kunskap

Martin Olsson Kaffe

Allt gott kaffe börjar med en bra böna. Rätt temperatur när den odlas. En varsam hantering när den skördas. Och en omsorgsfull rostning som lyfter fram de fylliga aromerna.
Kunskap

Formo - non food-artiklar för restaurangkök

Formo är vår egen serie med non food-artiklar för restaurangkök. Sortimentet består bland annat av matförvarings- och engångsartiklar, ljus och servetter.
Kunskap

Destino – redskap som håller måttet

Destino betyder "mål" och är Martin & Serveras eget varumärke för köksutrustning. Sortimentet kännetecknas av produkter av hög kvalitet till ett bra pris.

Diskteknik

Kunskap

Diskteknik – vårt eget varumärke för disk, rengöring och tvätt

Diskteknik är vårt eget varumärke med kemtekniska produkter. Vi har ett stort sortiment av miljömärkta produkter för professionell rengöring av storköksmiljöer, som till exempel restauranger, caféer, skolor och hotell. Produkterna är framtagna för disk, tvätt och städ.

Nyhet!

Inspiration

Våra egna fiskfavoriter

Våra egna varor är produkter du bara hittar hos oss och som vi har utvecklat för att möta era olika behov. Nu kan vi presentera nyheterna sejfilé, laxfilé och torskfilé bland våra egna fiskfavoriter.

Läs mer om några av våra produkter

Kunskap

Färska burgare

Färska burgare under Martin & Serveras eget varumärke. Möra och saftiga hamburgare tillverkade enligt traditionella metoder som består av 100 % finfibrigt och välmarmorerat nötkött från ca 65 % högrev, 25 % bringa och 10 % entrecotekappa.
Kunskap

Våra egna majonnäser

Vi på Martin & Servera vill kunna erbjuda produkter som passar alla våra kunder, i olika prisklasser och för olika smaker. Vi är stolta över vårt breda sortiment och särskilt över våra egna märkesvaror. Nu har vi tagit fram egna majonnäser i vårt sortiment; standard-, lätt-, KRAV- och premiummajonnäs. Här berättar vi om skillnaderna mellan de olika majonnäserna och vad de passar bäst till.
Sortiment

Kastruller och stekkärl från Destino

Vi har tagit fram ett helt nytt sortiment med slitstarka kastruller och stekkärl under vårt varumärke Destino. Produkterna är utvalda särskilt för dig som vill ha bra kvalitet på din utrustning – med lång hållbarhet. De är noggrant kvalitetstestade och särskilt anpassade för kökets tuffa klimat och påfrestningar.
Kunskap

Plastfria sugrör

Vi erbjuder tre spännande alternativ till de konventionella sugrören av plast. Med våra papperssugrör, vassugrör och ätbara sugrör får sommardrinken ett nytt fräscht ansikte. Alla tre varianter hittar du i vår e-handel.

Aktuellt! Engångshandskar

Sortiment

Engångshandskar från Formo och BAS

Med våra engångshandskar från Formo och BAS arbetar du säkert och hygieniskt i köket. Nitrilhandskar är överlägsna i både hållbarhet och styrka. De glider lätt på händerna och det tunna materialet hjälper mot handtrötthet, som tjockare handskar kan ge.

Våra nitril- och soft PE-handskar är godkända för hantering av all sorts mat.

Betygsätt och lämna omdömen

Sortiment

Hjälp oss att bli bättre

Sedan ett tag tillbaka har du som kund möjlighet att betygsätta och lämna omdömen på våra egna varor från Martin & Servera, Martin & Servera Premium, Martin Olsson, Formo, Destino och Kung kaffe.

Inspireras

Sortiment

Smaker av vår

Laxsnittar, fetaostsallad, västerbottenpaj, grillat och rosé. Temat är plockmat och produkterna och råvarorna andas vår.
Sortiment

Sommargott

Rabarber, glass, kanelbullar och äppelpaj; godsaker som alla passar till sommarfikat. I kampanjtidningen Sommargäster tipsade vi även om Lemonaid, drycken som både smakar och gör gott.
Kampanj

Viva el Taco

Taco-familjen utökas under vårt egna märke. Nachochipsen finns nu i chili och cheese och vetetortillan får tillskott i form av färska tortillas. Inspireras av recepten och beställ produkterna här.
Sortiment

Bjud på plockmat! 

Ge dina gäster möjligheten att blanda och plocka! I Smakfullt nummer 3 visade vi ett hopplock av smakfulla produkter att duka fram och tallrikarna att servera dem på. Vill du se hela sortimentet av våra egna varor så finner du dem här.
Sortiment

Smakfulla soppor

Vad passar bättre än värmande och mättande soppor nu när kylan gjort sitt intåg? Vi bjuder på en krämig rotfruktssoppa, en snabblagad "Gulasch" och en morotsoppa med asiatisk touch.

Kvalitetssäkringsprocess

Kunskap

Så säkerställer vi hög kvalitet på våra egna varor

Vi är stolta över våra egna märkesvaror och de genomgår alltid en lång kvalitetssäkringsprocess innan de lanseras. Här tittar vi närmare på hur det går till när vi tar fram en ny produkt inom våra egna varumärken.

Här hittar du hela EMV-sortimentet

Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.