Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Välkommen till Martin & Servera

Vi har tagit del av era önskemål och nu lanserar vi en ny och gemensam sida för e-handel och hemsida. Syftet är att skapa en attraktiv och tydlig helhetsupplevelse för dig som besöker hemsidan och/eller handlar i e-handeln.
Som besökare kommer du nu att göra allt på en och samma sida. Handla, botanisera i sortimentet, reklamera, ta del av nyheter, inspireras av recept, se när våra mässor är osv, allt du tidigare behövt två olika webbplatser för. Vi introducerar också en ny design där ett luftigt uttryck och produkter i fokus är utmärkande drag.

Hur handlar jag?

Du loggar in längst upp till höger, med samma användarnamn och lösenord som i den tidigare e- handeln. Har du glömt bort dina inloggningsuppgifter till vår e-handel? Använd funktionen glömtanvändarnamn/lösenord som du hittar under logga in-knappen uppe i högra hörnet.

När du är inloggad har du tillgång till samma funktioner som i den gamla e-handeln. Du ser samtliga priser, dina avtalsvaror, leverans- och orderkalender och tidigare beställningar med mera.

Precis som i tidigare version av e-handeln kan du hitta och köpa artiklar på flera olika sätt. Via sortimentsträdet, dvs handla, via sök eller via dina inköpslistor.

Filtrera ditt resultat

För att hitta i vårt stora sortiment kan du med fördel använda dig av olika filter. Dessa hittar du över produktlistorna.

  • Förfina sortiment – här kan du välja från vilken kategori du vill se produkter
  • Varutyp - visar om det är kylt/fryst/torrt etc
  • Varumärke – här kan du välja vilken leverantörs sortiment du vill se
  • Artikelmärkning – här kan du välja att tex se KRAV-märkt, laktosfritt etc

Fler filterval förekommer på olika produktgrupper, tex druvor på vin etc.

Kampanjer

Nu har vi samlat alla våra kampanjpriser på ett och samma ställe. Här kan du använda precis samma filter som i övriga listor. Tex om du bara vill se all utrustning som vi har på kampanj väljer du utrustning och nonfood under ”förfina sortiment”.

Uppdaterade manualer

Nya manualer och instruktioner för e-handeln hittar du här

Support och hjälp

Behöver du hjälp? Använd gärna vår chatt.

Chatten (den lilla pratbubblan), hittar du bredvid sökrutan. Teamet finns tillgängliga mellan 08:00 - 16:30.

Du kan också besöka vår Kontakt & Hjälp-sida.

Recept, reportage och annan trevlig läsning

Under menyvalen Inspiration och kunskap hittar du fler inspirerande reportage från kunder, kockar, kök och branschen i stort. Du kan också få upp den här typen av innehåll när du använder sökrutan.

Vill du tex leta inspiration och recept kring kyckling så skriver du kyckling i sökrutan och klickar vidare på Inspiration & Information eller Recept ovanför sökresultatet

Kalender

Under vår kalender-funktion ”På gång”, som du hittar på startsidan, under om oss etc ser du våra och branschens kommande aktiviteter och event.

Utbildningar hos GastroMerit

Martin & Serveras utbildningsverksamhet GastroMerit och deras kursutbud hittar du under Utbildning & Tjänster. Klicka på GastroMerit och inspireras av vårt stora kursutbud.

Restaurangtjänster, Kalyl & Recept & Inventering

Dessa hittar du under Utbildning & Tjänster

Hjälp oss att bli ännu bättre

Vi förstår att det är lite knepigt att hitta rätt och ändra invanda klickbeteenden. Har du förslag på förbättringar på sidan, använd feedbackknappen som du hittar på högerkanten på alla sidor.

Välkommen till nya martinservera.se

Här kan du se en kortare introduktionsfilm som förklarar några av funktionerna på den nya sidan.

Video

Publicerad2018-01-04

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.