Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Branschsamarbeten

Inspiration

Digitala verktyg för en smartare restaurangbransch

Digitaliseringen ökar – många har tillgång till internet och fler och fler använder det dagligen. Naturligtvis tar digitaliseringen också mer plats i restaurangvärlden. Här berättar vi om några smarta digitala verktyg som underlättar för dig som driver restaurangverksamhet och samtidigt förbättrar upplevelsen för dina gäster.
Inspiration

Exceptionella smaker, gamechangers och framtidens foder

Måndag den 2 oktober hölls Smakmötet 2017 med Exceptionell råvara. Under en heldag på Torsåker gård i Upplands Väsby möttes representanter från hela livsmedelskedjan i fördjupande provningar och panelsamtal om framtidens köttproduktion. Martin & Servera är stolta sponsorer till projektet.
Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Att medverka i branschprojekt och stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.

Exceptionell Råvara

Exceptionell Råvara är en förening där Sveriges bästa kockar möter Sveriges bästa bönder för att tillsammans utveckla nästa generation av exceptionella svenska matråvaror.

Generation Pep

Vi samarbetar med Kronprinsessparets stiftelse Generation Pe, en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att skapa kännedom och engagemang kring barn och ungdomars hälsa.

Gymnasie-SMBranschorganisationen Visita har sedan mitten på 90-talet drivit tävlingen Gymnasie-SM för gymnasieungdomar i hotell- och restaurangprogrammen. Martin & Servera har under många år sponsrat tävlingen med råvaror och priser till de vinnande lagen. 

Karma

Vi på Martin & Servera samarbetar med Karma, en app där du som driver restaurang eller café minska ditt matsvinn till nära noll – varje dag.

Stockholm Culinary Team

Regionallaget Stockholm Culinary Team har flera tävlingsvinster i bagaget. Vi på Martin & Servera sponsrar laget tillsammans med våra dotterbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Stockholms Stadsmission

Vi är vänföretag till Stockholms Stadsmission 2018. Vårt stöd bidrar till akuta insatser såsom mat och kläder och till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv.

Svenska Kocklandslaget

Vi är stolta samarbetspartner och en av huvudsponsorerna till Svenska Kocklandslaget under perioden 2017-2020. Tillsammans med våra dotterbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans kött jobbar vi med att leverera rätt råvaror till laget.

TakeOver

TakeOver är ett nätverk och gästspelsturné över Sverige där kockar – alla kvinnor – tillfälligt tar över köket på några utav Sveriges bästa restauranger.

Årets Ekokock

I Årets Ekokock tävlar kockar som vurmar för ekologiska råvaror. Tävlingen anordnas av Föreningen Ekokockar på uppdrag av KRAV.

Årets Kock

Branschens utveckling är viktig för oss. Årets Kock har länge bidragit till den gastronomiska utvecklingen och det stora intresset för mat bland svenska konsumenter. Därför är vi med och stöttar Årets Kock.

Årets Unga Kock

Årets Unga Kock är en etablerad tävling med över 40 års historia. Vi på Martin & Servera sponsrar tävlingen.

Årets Kockelev/Kockelever

Årets Kockelev/er är den största satsningen som görs mot kockelever under gymnasietiden. Tävlingen ersätter Unga Ekokockar som tidigare drevs av Ulrika Brydling och Swedish Young Chef Award som arrangerats av Restaurangvärlden.

Läs mer

Inspiration

Exceptionella smaker, gamechangers och framtidens foder

Måndag den 2 oktober hölls Smakmötet 2017 med Exceptionell råvara. Under en heldag på Torsåker gård i Upplands Väsby möttes representanter från hela livsmedelskedjan i fördjupande provningar och panelsamtal om framtidens köttproduktion. Martin & Servera är stolta sponsorer till projektet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.