Exceptionell Råvara
Exceptionell Råvara är en förening där Sveriges bästa kockar möter Sveriges bästa bönder för att tillsammans utveckla nästa generation av exceptionella svenska matråvaror.
Generation Pep
Vi samarbetar med Kronprinsessparets stiftelse Generation Pe, en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att skapa kännedom och engagemang kring barn och ungdomars hälsa.Gymnasie-SM
Branschorganisationen Visita har sedan mitten på 90-talet drivit tävlingen Gymnasie-SM för gymnasieungdomar i hotell- och restaurangprogrammen. Martin & Servera har under många år sponsrat tävlingen med råvaror och priser till de vinnande lagen.
Karma
Vi på Martin & Servera samarbetar med Karma, en app där du som driver restaurang eller café minska ditt matsvinn till nära noll – varje dag.
Stockholm Culinary Team
Regionallaget Stockholm Culinary Team har flera tävlingsvinster i bagaget. Vi på Martin & Servera sponsrar laget tillsammans med våra dotterbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.
Stockholms Stadsmission
Vi är vänföretag till Stockholms Stadsmission 2018. Vårt stöd bidrar till akuta insatser såsom mat och kläder och till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv.
Svenska Kocklandslaget
Vi är stolta samarbetspartner och en av huvudsponsorerna till Svenska Kocklandslaget under perioden 2017-2020. Tillsammans med våra dotterbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans kött jobbar vi med att leverera rätt råvaror till laget.
TakeOver
TakeOver är ett nätverk och gästspelsturné över Sverige där kockar – alla kvinnor – tillfälligt tar över köket på några utav Sveriges bästa restauranger.
Årets Ekokock
I Årets Ekokock tävlar kockar som vurmar för ekologiska råvaror. Tävlingen anordnas av Föreningen Ekokockar på uppdrag av KRAV.
Årets Kock
Branschens utveckling är viktig för oss. Årets Kock har länge bidragit till den gastronomiska utvecklingen och det stora intresset för mat bland svenska konsumenter. Därför är vi med och stöttar Årets Kock.
Årets Unga Kock
Årets Unga Kock är en etablerad tävling med över 40 års historia. Vi på Martin & Servera sponsrar tävlingen.
Årets Kockelev/Kockelever
Årets Kockelev/er är den största satsningen som görs mot kockelever under gymnasietiden. Tävlingen ersätter Unga Ekokockar som tidigare drevs av Ulrika Brydling och Swedish Young Chef Award som arrangerats av Restaurangvärlden.